#TallersCreatiusEmpreses

Viure el procés de crear una peça implica recórrer a la imaginació i utilitzar recursos creatius propis que sovint desconeixem.

Modelar el fang, fer un motlle de guix, tallar vidre, aplicar color i experimentar amb les mans per convertir una idea en un objecte, representa una oportunitat única per a l’aprenentatge i ampliar horitzons.

Raku és una tècnica de cocció de ceràmica que consisteix en esmaltar i coure les peces en directe.

 

En un forn que hem construït a La Vall juntament amb el ceramista Joan Carrillo hi courem les peces. Et sorprendrà veure en directe com el foc transforma les textures i els colors.

El taller té una durada de 4,5 hores, de 10:00 a 14:30 i es desenvolupa parcialment a l'exterior.

#Metodologia

Els grups de treball són de 4 a 5 persones, per poder atendre tothom i treballar amb comoditat.

El fet de compartir un treball manual i creatiu amb els companys de feina, fora de l’àmbit comú de treball diari, genera un espai de curiositat i descobriment enriquidor, ja que tothom genera peces diferents i enfoca el procés des dels seus punts de vista i emocions.

El compartir sense competència de resultats, fa que la immersió en el procés sigui alliberadora de tensions i enfocada al relax i la concentració. La idea és que no hi hagi por a l’error sinó fomentar l’experimentació dels materials i les sensacions.

Els tallers es van acompanyant de diferents explicacions tècniques al llarg del procés, que s ́ampliaran o reduiran segons el perfil professional i els interessos dels grups.

El break a mig taller amb coca de La Fogaina (fleca artesana de La Vall d’en Bas) i sucs, proporciona un espai distès per comunicar-nos i compartir sensacions.

IMG_20210403_131657.jpg

#contacte

Vols més informació? Omple el següent formulari i ràpidament ens posarem en contacte amb tu.