top of page

Tallers Vidre i Ceràmica 

taller familiar-art-garrotxa_edited.jpg

Fareu uns plats com vosaltres, únics i irrepetibles.

WhatsApp Image 2022-07-26 at 17.30.41.jpeg

Una altra manera de gaudir dels volcans

IMG_20210313_115224.jpg

Viu el procés complet, des del motlle fins la peça final.

IMG_20210403_133627.jpg

Tot el coneixement de l'artista només per a tu.

de0bdb_12ac49e8ac634a5985960c2ad296bf52~mv2.jpg
Tallers familiars

TALLER FAMILIAR

Us proposem un taller en què tots i cadascun de vosaltres viureu l'experiència de fer el vostre propi plat en vidre. En només 3 hores. Us acompanyarem en tot moment i aprendreu com funciona aquest procés artesanal. Tallareu vidre, polireu, aplicareu color i fins i tot, aprendreu a posar-hi la vostra pròpia inicial. 

 

Així, quan tots plegats seieu a taula, podreu gaudir dels vostres propis plats, únics i irrepetibles. Com vosaltres. 

Detalls pràctics

Participants: de 4 a 8 persones. Nens/es a partir de 8 anys. Preu: 55 € per persona Durada: 3 h El procés de cocció requereix 24 hores. Si sou de la comarca o hi esteu allotjats, l'endemà us portarem les peces allà on estigueu. Sinó us les podem enviar a qualsevol punt del país (el preu de l'enviament no està inclòs). A mig taller, us convidem a fer un break, amb coca i xocolata de dos dels millors elaboradors de la comarca. La Fogaina i la Pastisseria Cacau. Farem el taller si hi ha prou gent inscrita, per això necessitem que ompliu el formulari i trieu una data. I us confirmarem la reserva tan bon punt el grup estigui complert. El pagament el fareu un cop us confirmem el taller. Per transferència o bizum. Us donarem les indicacions corresponents en el moment oportú. Gràcies i fins aviat.

Vull reservar un taller familiar

Aviat et confirmarem la reserva. Moltes gràcies.

Taller plat volcanic

TALLER PLAT VOLCÀNIC

Es crearà des de zero un plat de vidre amb la forma del volcà Santa Margarida, un clàssic als Restaurants de cuina Volcànica de la comarca. Aprendrem els processos, les tècniques; tallarem el vidre amb forma, polirem, dissenyarem la nostra pròpia peça amb color i textura i aprendrem a posar-la dins el forn.

Aquí els volcans els gaudiràs d'una altra manera. 

Detalls pràctics

Participants: de 4 a 8 persones. A partir de 14 anys. Preu: 55 € per persona Durada: 3 h El procés de cocció requereix 24 hores. Si sou de la comarca o hi esteu allotjats, l'endemà us portarem les peces allà on estigueu. Sinó us les podem enviar a qualsevol punt del país (el preu de l'enviament no està inclòs). A mig taller, us convidem a fer un break, amb coca i xocolata de dos dels millors elaboradors de la comarca. La Fogaina i la Pastisseria Cacau. Farem el taller si hi ha prou gent inscrita, per això necessitem que ompliu el formulari i trieu una data. I us confirmarem la reserva tan bon punt el grup estigui complert. El pagament el fareu un cop us confirmem el taller. Per transferència o bizum. Us donarem les indicacions corresponents en el moment oportú. Gràcies i fins aviat.

Vull reservar un taller plat volcànic

Aviat et confirmarem la reserva. Moltes gràcies.

Taller experiència

TALLER EXPERIÈNCIA

Experiència complerta de creació de dues peces amb vidre;  des de la creació de la nostra forma original amb fang, que ens servirà per fer el motlle de guix, i així crear el nostre plat únic. Tallarem i polirem la peça de vidre per després aplicar-hi el color que haurem triat i les textures finals.

Detalls pràctics

Participants: de 4 a 8 persones. A partir de 14 anys. Preu: 70 € per persona. Durada aprox.: 4,5 h El procés d'assecatge del motlle i cocció serà d'1 setmana. Si sou de la comarca o hi esteu allotjats, us portarem les peces allà on estigueu o les podeu venir a buscar. Sinó us les podem enviar a qualsevol punt del país (el preu de l'enviament no està inclòs). A mig taller, us convidem a fer un break, amb coca i xocolata de dos dels millors elaboradors de la comarca. La Fogaina i la Pastisseria Cacau. Farem el taller si hi ha prou gent inscrita, per això necessitem que ompliu el formulari i trieu una data. I us confirmarem la reserva tan bon punt el grup estigui complert. El pagament el fareu un cop us confirmem el taller. Per transferència o bizum. Us donarem les indicacions corresponents en el moment oportú. Gràcies i fins aviat.

Vull reservar un taller-experiència

Aviat et confirmarem la reserva. Moltes gràcies.

Taller individual

TALLER INDIVIDUAL

Hi ha persones que no els agrada fer res totes soles. N'hi ha d'altres que ho prefereixen. O que no troben el qui o si tenen el qui, no troben el quan. En fi, aquí tens 4 hores llargues per tu en què l'artista et guiarà només a tu en el procés de crear dues peces. Faràs un recorregut per diferents tècniques descobrint les possibilitats d'expressió amb aquests materials d'una manera lliure i guiada.

Detalls pràctics

Participants: 1 persona. A partir de 18 anys. Preu: 220 €. Durada aprox.: 4,5 h El procés d'assecatge del motlle i cocció serà d'1 setmana. Si ets de la comarca o hi estàs allotjat, et portarem les peces allà on estiguis o les pots venir a buscar. Sinó te les podem enviar a qualsevol punt del país (el preu de l'enviament no està inclòs). A mig taller, et convidem a fer un break, amb coca i xocolata de dos dels millors elaboradors de la comarca. La Fogaina i la Pastisseria Cacau. Proposa una data en el formulari i em posaré en contacte amb tu per confirmar-la o buscar-ne una altra. El pagament el faràs un cop us confirmi el taller. Per transferència o bizum. Et donarem les indicacions corresponents en el moment oportú. Gràcies i fins aviat.

Vull reservar un taller individual

Aviat et confirmarem la reserva. Moltes gràcies.

Taller Raku

TALLER RAKU

Aquest és un taller on viuràs el procés complert de crear unes peces amb aquesta tècnica. Per això, la durada és de 2 dies no consecutius, ja que les peces que construïm s'hauran d'assecar i fer-ne una primera cocció.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El primer dia explicarem el procés i les seves característiques, modelarem el fang refractari i t'acompanyarem en la creació de les teves tres peces, d'acord amb les tècniques primitives del "pessic" i el columbí. Utilitzarem pedra volcànica i altres elements per experimentar amb les textures. També observarem mostres de color i començarem a pensar en els diferents tipus de decoració de les peces, composició de color, paleta de colors, textures, etc. La durada d'aquesta primera jornada del taller és d'unes 4 hores aproximadament.
 

El segon dia, quan arribis, ja tindràs les teves tres peces pre-cuites. Serà el dia de deixar anar la imaginació i experimentar amb els colors, els pinzells i diferents tècniques decoratives. A mig matí, hi ha un esmorzar inclòs amb coca de La Fogaina, xocolata, sucs i cafè. Farem la cocció de les peces en un forn a l'exterior i observarem com el foc i el fum transformen els esmalts. Farem una pausa per dinar, on gaudirem i compartirem el que cada participant haurà portat per a l'ocasió. La durada d'aquesta segona jornada del taller és d'unes 7 hores aproximadament. Son processos que necessiten el seu temps i ens adaptarem a ells. 

Després d'una acurada neteja de les peces i analitzar els resultats, ja te les podràs endur, i gaudir-les!

Detalls pràctics

Participants: 4 persones. A partir de 14 anys. Preu: 120 €. Durada aprox total: 11 hores. Estan incloses les coccions, el material i l'esmorzar.

bottom of page