top of page

Experiències creatives. Imaginació i descobriment.

Potser teniu una enginyeria industrial, o potser us dediqueu al sector tèxtil. Potser la vostra és una empresa de serveis, o potser esteu enfocats al món de les telecomunicacions. El vostre mercat potser és internacional, o potser només és local. Potser fa molts anys que treballeu. O potser acabeu de començar.

El que sí és segur és que tinguis l'empresa que tinguis, treballis a l'empresa que treballis, sou un grup de persones les que esteu tirant endavant un projecte.

I jo, que em dedico a la creació artística en vidre i ceràmica us proposo a tu i el teu equip que vingueu al meu taller a gaudir de manera conjunta d'una experiència creativa i plàstica. 

Per què? Perquè us relacionareu d'una manera diferent, en un ambient distès, utilitzant una part del cervell amb la qual no soleu treballar. Us embrutareu les mans, jugareu amb el color i les textures, i construireu quelcom únic i vostre, entre tots.

El format dels tallers no està definit. Els creo en funció dels interessos o dels objectius que es vulguin potenciar. Els condueixo jo mateix o juntament amb professionals d'altres àmbits com la creació escènica. Conèixer-se millor,
descobrir noves possibilitats de creixement o afrontar-se al fracàs son aspectes que han volgut treballar alguns dels empresaris que ja han vingut a fer un taller. Sempre d'acord amb el responsable, puc generar dinàmiques més o menys disruptives on el factor sorpresa tingui un protagonisme més o menys important. 

El que sí està definit és l'espai on treballarem. El taller està ubicat en una antiga granja remodelada al bell mig dels camps de blat de moro de La Vall d'en Bas. És un espai de 200 m2 perfectament preparat per fer aquest tipus d'activitat. I que hi haurà un refrigeri, amb productes artesans de la comarca i sucs de fruita ecològics. 

algunes opinions

IMG_20231209_204605.jpg

Molt interessant. Primer per veure com de diferents i creatius som tots i comparant-ho amb la feina que tenim. I per veure com afrontem resolutius els imprevistos.

IMG-20231201-WA0056.jpg

Creatiu, sensitiu, diferent i sorprenent. Molt relaxant.

Un matí ben aprofitat veient la gent fluir en un ambient molt diferent.

WhatsApp Image 2023-12-30 at 23.07.25 (2).jpeg

Molt interessant la gestió de la sessió. Des d'un inici, molt conceptual i que em feia reflexionar i apropar-me a la creativitat (cosa que no fem habitualment).

Hi ha empresaris i empresàries conscients dels beneficis que comporta el treball creatiu i fora de l'àmbit laboral. Si ets d'aquests, posa't en contacte amb mi. Sinó ets d'aquests, sempre pots canviar.

bottom of page